Uvjeti korištenja

Pristupom i pregledom web stranici odnosno newsletteru obvezujete se prihvatiti pravila i njihove uvjete za korištenje.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici i newsletteru ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez odobrenja, odnosno koristiti na bilo koji način koji može uzrokovati štetu vlasniku usluge ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici i newsletteru mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Svi tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su autora i vlasnika stranice.

ZAGORSKA RAZVOJNA AGENCIJA, Krapina, Frana Galovića 1 B, OIB 62236562878 ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja internetske stranice, odnosno ne odgovara za štetu koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove internet stranice, za bilo koje radnje korisnika do kojih dođe uporabom ili zlouporabom sadržaja ove internet-stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove internet stranice.

Sadržaj stranice i newslettera učinjen je isključivo u informativne svrhe. Korištenjem sadržaja ove web stranice ili newslettera korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz njenog korištenja, te prihvaća koristiti njen sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

ZAGORSKA RAZVOJNA AGENCIJA zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti uvjete korištenja, te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni.

Ova internet stranica može sadržavati i dokumente, fotografije, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati.

 

KONTAKT OBRAZAC

Korištenjem kontakt obrasca na našoj internetskoj stranici od Vas tražimo da upišete jedino e-mail adresu čime dodatno štitimo Vašu privatnost i to uz Vašu privolu. Vaša privola na primanje newslettera potvrđuje se Vašom oznakom u kvadratiću-potvrdom kojom na nedvojben način potvrđujete svoj pristanak na njegov primitak.
Korištenjem sadržaja web stranice i newslettera korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz njihova korištenja, te prihvaća koristiti sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

 

DRUŠTVENE MREŽE

Naše Usluge mogu koristiti dodatke za društvene mreže. Kad koristite Uslugu koja sadrži Dodatke, podaci se mogu izravno prenositi s vašeg uređaja operateru društvene mreže. Nemamo utjecaja na podatke koje prikuplja Dodatak. Ako ste prijavljeni na društvenu mrežu, vaša upotreba Usluge može referirati na vaš račun na društvenoj mreži. Ako stupite u interakciju s Dodacima, na primjer klikanjem oznaka “Sviđa mi se”, “Prati” ili “Podijeli”, ili unesete komentar, podaci se mogu automatski prikazati na vašem profilu na društvenoj mreži. Čak i ako niste prijavljeni na društvenu mrežu, moguće je da Dodaci prenesu vašu IP adresu operaterima društvenih mreža. Imajte to na umu pri upotrebi naših Usluga.

 

Operateri Dodataka koji se koriste u našim Uslugama

Ako ste član jedne ili više sljedećih društvenih mreža i ne želite da Operater poveže podatke koji se odnose na vašu upotrebu Usluga s vašim članskim podacima koje je Operater već pohranio, odjavite se s društvene mreže prije upotrebe naših Usluga.

Facebook
Voditelj obrade podataka: Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, 2 Dublin, Ireland („Facebook”). Dodatne informacije potražite na web-stranici pravila privatnosti servisa Facebook na adresi https://www.facebook.com/about/privacy/.

Google+, Google Adsense, Google Analytics
Voditelj obrade podataka: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google”). Dodatne informacije potražite na web-stranici pravila privatnosti servisa Google na adresi https://www.google.com/privacy.

LinkedIn
Voditelj obrade podataka: LinkedIn Ireland, Gardner House, Wilton Place, Wilton Plaza, Dublin 2, Irska („LinkedIn”). Dodatne informacije potražite na web-stranici pravila privatnosti servisa LinkedIn na adresi http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hb_ft_priv.

Korištenjem web stranice https://www.zara.hr/ kao i primitak newslettera smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja i politikom privatnosti.

Skip to content