Javno savjetovanje SPUO u okviru pripreme Interreg programa 2021.-2027.

14.07.2022.

Priprema novog Interreg programa Slovenija – Hrvatska 2021.-2027. popraćena je Strateškom procjenom utjecaja na okoliš (SPUO) kako bi se u ranoj fazi identificirali potencijalni negativni utjecaji programa na okoliš. Izrađen je nacrt Izvješća o okolišu i predstavlja privremene rezultate procjene utjecaja na okoliš.

rnrn

Proces SPUO uključuje konzultacije s javnošću kao ključni element za bilo kakve komentare na dane procjene. Stoga vas ljubazno molimo da s nama podijelite svoje komentare i zapažanja na temelju dostavljenog nacrta Izvješća o okolišu. Dani komentari bit će uzeti u obzir prilikom pripreme konačne verzije izvješća, a potom i u procesu pripreme Interreg programa.

rnrn

 

rnrn

Sada kada je pripremljen nacrt Izvješća o okolišu koji se odnosi na nacrt Interreg programa Slovenija – Hrvatska 2021.-2027., pozivamo sve zainteresirane dionike i građane koji žele izraziti svoje mišljenje da to učine putem online obrasca dostupnog na poveznici ON-LINE OBRAZAC.

rnrn

Svoje komentare možete dostaviti do 11. kolovoza 2022. na engleskom, hrvatskom ili slovenskom jeziku. 

rnrn

Detalji su dostupni OVDJE.

rnrn

 

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content