EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike”, Prelog, 7.3.2023

03.03.2023.

Pozivamo vas na informativni događaj „EU FONDOVI – Nove prilike 2021. – 2027.“ koji će se održati 7. ožujka 2023. godine u Prelogu, u Poduzetničkom centru Prelog (Hrupine 7b, 40 323 Prelog).

Događaj je namijenjen predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, predstavnicima regionalnih i lokalnih razvojnih agencija, korisnicima i potencijalnim korisnicima sredstava iz EU fondova te dionicima regionalnog i lokalnog razvoja.

Tijekom događanja uzvanicima će se predstaviti aktualne mogućnosti financiranja razvojnih projekata u okviru Kohezijske politike u financijskom razdoblju 2021.-2027. te posebno novih programa Konkurentnost i kohezija 2021.-2027. (PKK) vrijednog 5,203 milijardi eura i Integriranog teritorijalnog programa 2021.-2027. (ITP) vrijednog 1,569 milijardi eura. Ujedno će biti riječi i o industrijskoj tranziciji, urbanome razvoju, mogućnostima sufinanciranja projekata te iskustvima dosadašnjeg korištenja sredstava iz EU fondova. Na panel raspravi će predstavnici Međimurske županije, Grada Preloga, Javne ustanove za razvoj Međimurske županije REDEA te korisnici fondova Europske unije predstaviti što donose EU fondovi za razvoj lokalnih sredina, a svi sudionici konferencije pozvani su pridružiti se raspravi.

Za sudjelovanje na događanju možete se prijaviti putem prijavnog obrasca na poveznici: https://bit.ly/3meagsq

Broj mjesta je ograničen, a prijave će se zaprimati do 6. ožujka 2022. godine ili do popunjena kapaciteta.

Program pročitajte u privitku.

Najnovije vijesti

NOVOSTI
OTVORENE PRIJAVE ZA OVOGODIŠNJI GIRLS CODE CAMP!

Saznaj više >

NOVOSTI
Zatvaranje Pilot projekta Javnog poziva jedinicama lokalne samouprave za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole

Saznaj više >

NOVOSTI
Hrvatska je najuspješnija država u EU u provedbi fonda EU sljedeće generacije

Saznaj više >

Skip to content