Reciklažno dvorište Veliko Trgovišće

Razdoblje provedbe

Od 15.01.2021.
do 15.01.2023.
Nositelj projekta
Općina Veliko Trgovišće
Vrijednost
806.742,65 EUR
Fond iz kojeg se financira
Kohezijski fond
Projektom će se izgraditi i opremiti reciklažnog dvorišta veličine 2 050 m². Općina Veliko Trgovišće će izgradnjom reciklažnog dvorišta osigurati zasebno prikupljanje sirovina, obradu, ponovno korištenje otpada te, u konačnici, smanjenje količine otpada koji se odlaže na odlagališta. Uz poticanje i prikupljanje posebnih vrsta otpada, provođenjem edukativnih aktivnosti s ciljem podizanja svijesti o važnosti istog izravno će se doprinijeti učinkovitijem upravljanju resursima i smanjenju štete za okoliš. Rezultati ovog projekta su izgrađeno i opremljeno 1 reciklažno dvorište, 35 tona ukupno odvojenog i prikupljenog otpada u punoj kalendarskoj godini te educirano 75 % stanovnika općine.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content