Specijalističko usavršavanje doktora medicine u Domu zdravlja Krapinsko-zagorske županije

Razdoblje provedbe

Od 01.11.2021.
do 01.05.2028.
Nositelj projekta
Dom zdravlja Krapinsko-zagorske županije
Vrijednost
1.390.723,33 €
Fond iz kojeg se financira
Ograničeni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava C5.1.R.3.-I1 Centralno financiranje specijalizacija
Opći cilj projekta je specijalističko usavršavanje 8 doktora medicine, od toga 2 liječnika u području obiteljske medicine, 1 liječnik u području pedijatrije, 1 liječnik u području ginekologije i opstetricije, 2 liječnika u području medicine rada i sporta i 2 liječnika u području fizikalne medicine i rehabilitacije Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije. Specijalizacijom doktora medicine izravno se doprinosi većem broju medicinskih stručnjaka i boljoj pokrivenosti zdravstvenim uslugama te u konačnici i kvalitetnijoj usluzi medicine. Imajući u vidu ozbiljan nedostatak zdravstvene radne snage u Republici Hrvatskoj, cilj ovog projekta je poboljšati pristup zdravstvenoj skrbi putem održivog povećanja broja specijalista čime se neposredno osigurava bolja pokrivenost depriviranih područja unutar Krapinsko-zagorske županije, a time i ranjivijih skupina stanovnika. Ulaganje u specijalističko usavršavanje doktora medicine nužno je kako bi se osiguralo kvalitetno pružanje primarne zdravstvene zaštite.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content