Edukativne radionice iz područja jednostavne i javne nabave

19.04.2021.

Zagorska razvojna agencija provodi projekt „Znanjem za europsko zajedništvo – ZEZ II“, sufinanciran iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt se provodi u razdoblju od 1. travnja 2019. godine do 31. prosinca 2023. godine. Projektom se jačaju kapaciteti lokalne i regionalne zajednice za pripremu i provedbu projekata koji doprinose jačanju kvalitete života Krapinsko-zagorske županije. Posredno, podizanjem znanja i kompetencija dionika razvoja Županije, pridonijet će se jačoj financijskoj apsorpciji dostupnih sredstava Europske unije.

U sklopu projekta, Zagorska razvojna agencija organizira edukativne radionice namijenjene isključivo zaposlenicima tijela javne vlasti (temeljem javnog poziva za iskaz interesa Regionalnim koordinatorima za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10), iz područja jednostavne i javne nabave.

Radionice iz područja jednostavne i javne nabave održat će se 20. i 21. travnja 2021., od 08:30 do 11:45.

Radionice će se održati online, putem aplikacije ZOOM. Predviđeno je sudjelovanje maksimalno 20 polaznika.rnrnProgram edukativnih radionica iz područja nabave odobrilo je Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja te se na temelju završene edukacije stječu bodovi za obnovu certifikata iz područja javne nabave (8 bodova).

Za sudjelovanje na online edukacijama potrebno je posjedovanje vlastitog računala.

Skip to content