Edukativne radionice iz područja planiranja i računovodstvenog planiranja EU projekata

19.04.2021.

Zagorska razvojna agencija provodi projekt „Znanjem za europsko zajedništvo – ZEZ II“, sufinanciran iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt se provodi u razdoblju od 1. travnja 2019. godine do 31. prosinca 2023. godine. Projektom se jačaju kapaciteti lokalne i regionalne zajednice za pripremu i provedbu projekata koji doprinose jačanju kvalitete života Krapinsko-zagorske županije. Posredno, podizanjem znanja i kompetencija dionika razvoja Županije, pridonijet će se jačoj financijskoj apsorpciji dostupnih sredstava Europske unije.

U sklopu projekta, Zagorska razvojna agencija organizira edukativne radionice namijenjene isključivo zaposlenicima tijela javne vlasti (temeljem javnog poziva za iskaz interesa Regionalnim koordinatorima za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10), iz područja planiranja i računovodstvenog planiranja EU projekata.

Radionice iz područja planiranja i računovodstvenog planiranja EU projekata održat će se 22. i 23. travnja 2021., od 08:30 do 11:45.

Radionice će se održati online, putem aplikacije ZOOM. Predviđeno je sudjelovanje maksimalno 20 polaznika.

Program edukativnih radionica iz područja nabave odobrilo je Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja te se na temelju završene edukacije stječu bodovi za obnovu certifikata iz područja javne nabave (8 bodova).

Za sudjelovanje na online edukacijama potrebno je posjedovanje vlastitog računala.

Skip to content