Zagorska razvojna agencija, nositelj naprednog MAMFORCE standarda

31.03.2023.

Jučer, 30. ožujka u Zagrebu na konferenciji “Roditeljstvo i karijera” u organizaciji MAMFORCE – work life balance Zagorska razvojna agencija preuzela je napredni MAMFORCE standard kojim dokazujemo njegovanje ravnoteže privatnog i poslovnog života za sve naše zaposlene roditelje te brigu o djeci stavljamo na prvo mjesto.

Konferencija “Roditeljstvo i karijera” organizirana je u okviru projekta “Re-kreiraj posao i život za žene i muškarce” koji promiče uravnoteženu roditeljsku odgovornost. Predstavljeni su rezultati opsežnog nacionalnog istraživanja u okviru događaja predstavljanja novih članica MAMFORCE zajednice koje su dobile temeljni standard i starih članova koji su dobili napredni standard.

MAMFORCE zajednicu odgovornih poslodavaca čini više od 50 hrvatskih i regionalnih organizacija privatnog i javnog sektora. Jučer su joj se stjecanjem osnovnog MAMFORCE Standarda pridružile Croatia osiguranje, Končar D&ST, Krapinsko-zagorska županija i Podravka čime su se obvezale na provedbu aktivnosti kojima će dodatno poboljšati način upravljanja i organizacijsku kulturu te raditi na smanjenju nesvjesnih pristranosti.
Napredni MAMFORCE Standard dodijeljen je tvrtkama CEMEX Hrvatska, INA, Mazars Cinotti Audit, SICK Mobilisis, Plavi tim, Poslovna inteligencija, Top računovodstveni servisi (TRS) i našoj Zagorskoj razvojnoj agenciji te smo svi u ponovljenom postupku certifikacije pokazali napredak i potvrdili svoju posvećenost inkluzivnoj organizacijskoj kulturi koja svima omogućuje jednake prilike za razvoj i napredovanje.

Više detalja pročitajte na POVEZNICI.

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Odluka o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole

Saznaj više >

NOVOSTI
Europski tjedan regija i gradova 2024. održat će se od 7. do 10. listopada

Saznaj više >

NOVOSTI
Odluka o odabiru projekta temeljem Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za razvoj javne turističke infrastrukture u 2024. godini

Saznaj više >

Skip to content