JAVNI POZIV javnopravnim tijelima i/ili javnim ustanovama s područja Krapinsko-zagorske županije za pružanje stručne pomoći u pripremi i/ili provedbi razvojnih projekata od interesa za razvoj županije 2024.-2025.

02.01.2024.

U skladu s člankom 25. Zakona o regionalnom razvoju (NN 147/2014, 123/17, 118/18) regionalni koordinator Zagorska razvojna agencija  dana 2.01.2024. godine objavljuje:

 

JAVNI POZIV

javnopravnim tijelima i/ili javnim ustanovama s područja Krapinsko-zagorske županije

za pružanje stručne pomoći u pripremi i/ili provedbi

razvojnih projekata od interesa za razvoj županije 2024.-2025.

 

Predmet Javnog poziva je podnošenje prijava za pružanje stručne podrške korisnicima bespovratnih sredstava na regionalnoj odnosno lokalnoj razini kako slijedi:

  1. pružanje stručne pomoći u pripremi razvojnih projekata od interesa za razvoj Krapinsko-zagorske županije
  2. pružanje stručne pomoći u provedbi razvojnih projekata od interesa za razvoj Krapinsko-zagorske županije

 

Cilj Javnog poziva je jačanje kapaciteta na regionalnoj i lokalnoj razini za pripremu i provedbu projekata, kroz predmetne aktivnosti, koje će Zagorska razvojna agencija pružati javnopravnim tijelima i/ili javnim ustanovama s područja Krapinsko-zagorske županije temeljem Zakona o regionalnom razvoju kao akreditirani regionalni koordinator.

Prihvatljivi prijavitelji su javnopravna tijela i/ili javne ustanove s područja Krapinsko- zagorske županije, kojima su osnivači Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Uvjete prihvatljivosti, prihvatljive aktivnosti, načine i uvjete podnošenja prijave te rok podnošenja prijave možete proučiti  OVDJE.

Obrasce za prijavu za pružanje savjetodavne podrške za pripremu ili provedbu projekata  možete preuzeti u dokumentima.

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Odluka o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole

Saznaj više >

NOVOSTI
Europski tjedan regija i gradova 2024. održat će se od 7. do 10. listopada

Saznaj više >

NOVOSTI
Odluka o odabiru projekta temeljem Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za razvoj javne turističke infrastrukture u 2024. godini

Saznaj više >

Skip to content